top of page

man. 11. dec.

|

Operaen Randers

Barselscafé

Er du på barsel og synes du tiden kan være lang. Så kom ned i Operaens Barselscafé når vi åbner dørene for jer på barsel kl 9 før caféen åbner som almindeligt kl 12

Barselscafé
Barselscafé

Tid og sted

11 flere datoer

11. dec. 09.00 – 12.00

Operaen Randers, Vester Kirkestræde 12, 8900 Randers, Danmark

Om eventet

Er du på Barsel og søger du fællesskab eller bare en pause hvor nogen tager sig lidt af dig, så kom ned i Operaens barselscafé. Hver mandag kl 9 åbner vi dørene til Barselscaféen hvor vi står klar med friskbagte boller og god kaffe.

Barselscaféen er også et sted hvor du kan komme og søge svar på nogle af alle de spørgsmål der kan hobe sig op når familien udvider sig. Vi har et skønt samarbejde med en lang række lokale eksperter der i hver deres felt har specialiseret sig i blandt andet spædbørn.

Barsel er ikke kun for mor og barn, det er også for far, medmor og partner. I nogle tilfælde står man alene i sin nye rolle, men ens for alle situationer er at barselslivet kan være en kæmpe omvæltning og det kan være svært at vide, hvor man kan søge hjælp. Barselscaféen skal være et sted hvor I kan komme, uanfægtet af hvordan jeres barsel er sammensat, og hvor I kan søge svar på jeres spørgsmål helt uforpligtende og uden at blive dømt, hos vores eksperter. Hos os skal der være plads til at sænke skuldrene og trække vejret dybt ned i maven.

Del dette event

bottom of page