top of page

fre. 17. maj

|

Randers

FARVEL Teatervandring på Østre Kirkegård

Operaens Teaterfællesskab præsenter: Loungeaften med ”FARVEL”. En kirkegårdsvandring, der blander lydvandring og performance. Ved starten får publikum udleveret hovedtelefoner og bliver ledt gennem kirkegårdens område af to kvindelige performere.

Der sælges ikke billetter
Se andre events
FARVEL  Teatervandring på Østre Kirkegård
FARVEL  Teatervandring på Østre Kirkegård

Tid og sted

17. maj 2024, 17.30 – 21.30

Randers, Vester Kirkestræde 12, 8900 Randers, Danmark

Gæster

Om eventet

Operaens Teaterfællesskab præsenterer i samarbejde med Randers Teater, en anmelderrost teatervandring på Østre Kirkegård.

Dette er en aften der er åben for alle.

Vi mødes i Operaen Randers kl. 17.30 til lounge med velkomstdrink og der er også mulighed for at bestille tapas inden vandringen (Se billetter). Herefter bevæger vi os til Østre Kirkegård hvor vandringen starter kl. 19.00. Efter forestillingen er der mulighed for at fortsætte aftenen i Operaen.

”FARVEL” er en kirkegårdsvandring, der blander lydvandring og performance. Ved starten får publikum udleveret hovedtelefoner og bliver ledt gennem kirkegårdens område af to kvindelige performere. Den sanselige lyd i hovedtelefonerne, der blandt andet består af interviews med både børn, ældre og fagpersoner med tilknytning til begravelser, blander sig med kirkegårdens fysiske og visuelle omgivelse.

I denne parallelle kirkegårds-virkelighed bevæger publikum sig langsomt af sted gennem kirkegården, gennem livet på vej til din egen begravelse. ”FARVEL” er en interaktiv vandring, der sanseligt præsenterer publikum for en bearbejdning af og refleksion over afsked og begravelsesritualer – og samtidig en hyldest til livet og døden.

“Hvor er det dejligt at være udenfor tid og sted. Og bare være som sten og træer. Og skyer og græs og jord. En tid som ingen ved grænser for. Et sted som ingen ved hvor.”

– tekst på en gravsten på Karise Kirkegård

Forestillingen er desværre ikke egnet for gangbesværede.

Vi glæder os til at se jer!

Del dette event

bottom of page