top of page

søn. 19. nov.

|

Randers

Juledekorations Workshop

I samarbejde med Idéen fra Féen byder Operaen velkommen til workshop, hvor du kan lave en juledekoration, der er noget ud over det sædvanlige.

Tilmeldingen er lukket
Se andre events
Juledekorations Workshop
Juledekorations Workshop

Tid og sted

19. nov. 2023, 11.00 – 16.00

Randers, Vester Kirkestræde 12, 8900 Randers, Danmark

Gæster

Om eventet

Julemåneden nærmer sig og med julen kommer pynt og dekorationer.

I den anledning har vi slået os sammen med de dygtige florister hos Idéen fra Féen og byder nu velkommen til en workshop for juledekorationer.

Lisbeth, der er indehaver af Idéen fra Féen, har fundet fem lækre designs du kan vælge i mellem, så du kan lave en juledekoration, der er noget ud over det sædvanlige.  Du skal bare vælge hvilken dekoration du vil lave, og så vil du få vejledning og materialer stillet til rådighed.

Det er muligt på dagen at vælge imellem flere farver og størrelser lys, samt bånd og pynt, så du kan give dekorationen dit personlige præg.

Priserne for dekorationerne ligger mellem 250,- og 450,-

Betaling foregår på dagen via Mobilepay.

Inden længe vil alle tilmeldte modtage en mail med billeder af de dekorationer I kan vælge i mellem. Vi beder jer på forhånd at tage stilling til hvad I vil lave. Dette gør vi af hensyns til Lisbeth, der skal have materialer med og sørge for at alle får det de ønsker sig.

Vi sørger for den hyggelige stemning og lidt lækkert til ganen, så tag veninden eller familien under armen og kom til workshop i Operaen.

Del dette event

bottom of page