top of page

tirs. 28. nov.

|

Randers

Live at the Opera - Karl Kristian – Solo

Operaen åbner for scenen og byder velkommen til en aften med lækker musik fra Karl Kristian.

Tilmeldingen er lukket
Se andre events
Live at the Opera - Karl Kristian – Solo
Live at the Opera - Karl Kristian – Solo

Tid og sted

28. nov. 2023, 19.00 – 20.30

Randers, Vester Kirkestræde 12, 8900 Randers, Danmark

Gæster

Om eventet

Karl Kristian fra Hvide Sande er dette års modtager af Autors Hæderspris 2022 (upcoming) – Nyt album ”Superhelt”! Karl Kristian fra Hvide Sande spejler sin musik og tekster i det jordnære. Med inspiration fra egnsfæller og ikoner som Johnny Madsen og Allan Olsen skriver Karl Kristian sig direkte ind i en folkekær tradition af trubadurer, som formår at formidle små åbenbaringer gennem dagligdagens trummerum. Karl Kristians tekstunivers runger som et ekko af Sebastians poetiske lyrik, mens selve musikken har et mere moderne islæt, der skaber associationer til Tue West.Med Karl Kristian er de danske digte igen at finde i populærmusikken, hvilket høres på debutalbummet ”Før jeg sover ind” fra 2019. 

At Karl Kristians førstesingle er opkaldt efter musikerens egen hjemstavn, er ingen tilfældighed. Sangen ”Hvide Sande” indledes med ordene et skib kommer hjem.., og det er netop, hvad Karl Kristian er. Vendt tilbage til sine rødder. En opvækst i den lille vestjyske fiskerby mellem hav og fjord har formet Karl Kristian som musiker og hjulpet det nye talent til at finde sin plads på den danske musikscene. I sin stil læner han sig tæt op ad lokalsamfundets lune, hvilket også afspejler sig i hans musiske udtryk.

Karl Kristian har netop modtaget Autors Hæderspris 2022. 

Det er en af de helt store danske priser og et anerkendende skulderklap til den vestjyske historiefortæller, der nu er aktuel med singlen ’Tilbage Måske Lidt Frem’. Sangen er folkelig og tager lytteren med gennem gåturen i barndomsgaderne i Hvide Sande. Autor hylder Karl Kristian’s evne til at skrive jordnære og nærværende historier, der giver associationer til danske storytellers som Allan Olsen, Johnny Madsen og Sebastian.

Billetter

 • Karl Kristian

  Fra 75,00 kr. til 100,00 kr.
  Salg slut
  • 100,00 kr.
   +2,50 kr. Servicegebyr
  • 75,00 kr.
   +1,88 kr. Servicegebyr

Total

0,00 kr.

Del dette event

bottom of page