top of page

tirs. 14. maj

|

Randers

Live at the Opera - Svend Fogeds Trio feat Karen Bjørnskov

Denne skønne aften bliver det muligt for et randrusiansk publikum at stifte bekendtskab med sangerinden Karen Bjørnskov, når hun træder op på Operaen akkompagneret af Sven Fogeds Trio.

Tilmeldingen er lukket
Se andre events
Live at the Opera - Svend Fogeds Trio feat Karen Bjørnskov
Live at the Opera - Svend Fogeds Trio feat Karen Bjørnskov

Tid og sted

14. maj 2024, 19.00 – 21.00

Randers, Vester Kirkestræde, 8900 Randers, Danmark

Gæster

Om eventet

Operaen inviterer: Live at the Opera - tirsdag d. 14/5 kl. 19-21: Sven Fogeds Trio feat. Karen Bjørnskov. 

Tirsdag d. 14/5  aften bliver det muligt for et randrusiansk publikum at stifte bekendtskab med sangerinden Karen Bjørnskov, når hun træder op på Operaen akkompagneret af Sven Fogeds Trio.

Karen er musikterapeut af uddannelse og kirkesanger, men synger med lige stor fornøjelse såvel jazzstandards som danske evergreens.

Og som sådan har hun begejstret et aarhusiansk publikum, når hun har optrådt på The Cockney Pub/ Apollon, Teaterkatten eller rundt omkring i det jyske.

I forbindelse med Aarhus Jazzfestival og ved andre lejligheder er hun blevet akkompagneret af Poul Erik Jørgensen på bas og Sven Foged på klaver, men på Operaen får publikum også fornøjelsen af Hans Ege på trommer.

Sammen udgør de tre sidstnævnte Sven Fogeds Trio, som med skiftende besætninger har eksisteret siden midt 80’erne. Sammen eller hver for sig har trioens medlemmer spillet med Finn Ziegler, Finn Odderskov, Verner Worck , Henning Stærk, Jesper Thilo, diverse big-bands,  Aarhus Symfoniorkester, Nosey Joe for at nævne nogle stykker.

Det bliver en forrygende aften!

En billet koster DKK 100,- 

Vi seees!

Billetter

  • Live at the Opera

    100,00 kr.
    +2,50 kr. Servicegebyr
    Salg slut

Total

0,00 kr.

Del dette event

bottom of page