top of page

lør. 25. nov.

|

Randers

Lummer Lørdag med Frække Tankestreger

Lørdag den 25 november fra kl.16.00 kan man komme ned i Operaen til Lummer Lørdag med vores nyeste spil Frække Tankestreger. Hvis man køber en spilbillet (eller har medlemskab) og spiller Frække Tankestreger, så får man i 2 timer 20% rabat på drikkevare i baren.

Tilmeldingen er lukket
Se andre events
Lummer Lørdag med Frække Tankestreger
Lummer Lørdag med Frække Tankestreger

Tid og sted

25. nov. 2023, 16.00 – 22.00

Randers, Vester Kirkestræde 12, 8900 Randers, Danmark

Gæster

Om eventet

Lørdag den 25 november fra kl.16.00 kan man komme ned i Operaen til Lummer Lørdag med vores nyeste spil Frække Tankestreger. Hvis man køber en spilbillet (eller har medlemskab) og spiller Frække Tankestreger, så får man i 2 timer 20% rabat på drikkevare i baren. Spillet hentes i baren, hvor man registreres og de 2 timers rabat starter.

Frække Tankestreger er et tegn og gæt spil, hvor man skal tegne og gætte begreber som nudiststrand, hæmoride, sædbank og meget andet. Udvikleren skriver følgende om spillet -

Frække Tankestreger er en væsentligt mere spicy udgave af tegnspillet Tankestreger. Undertitlen er ’Et upassende tegnespil for voksne’ er meget rammende for her skal der tegnes helt andre ting end man er vant til. Nu er vi ude i pinlige og grove tegninger, mens andre blot er skøre og fjollede. Og ikke mindst er der mange tegneopaver der er under bæltestedet, så der er garanti for høje grin og røde kinder når man spiller Frække Tankestreger.

Prøv at forestille jer, at sidde og spille og så skulle tegne ting som: voksenbaby, hæmoride, nudiststrand, intimmassage, blodbad, lapdance, sædbank, bremsespor og så videre.

Der er selvfølgelig også tegneopgaver, der er mere uskyldige, men en ting er hvad der tegnes, en anden ting er hvad folk gætter på. Mængden af sjofelheder der kan komme ud af munden på selv de mest uskyldige mennesker, mens de sidder og gætter (i deres iver for at vinde) er i sig selv rigtigt sjovt og kan skabe nogle hysterisk morsomme situationer.

Del dette event

bottom of page