top of page

ons. 13. mar.

|

Randers

Nyborg FM - Aftenens gæst - Dan Hougesen.

Operaen har indgået et samarbejde med radiovært Jesper Nyborg, der til daglig laver Nyborg Station på P5. Denne aften bliver Operaens hyggelige lokaler omdannet til et studie, hvor et radioprogram afvikles – ligesom vi kender det fra radioen hjemme i stuen. Aftenens gæst er Dan Hougesen.

Tilmeldingen er lukket
Se andre events
Nyborg FM - Aftenens gæst - Dan Hougesen.
Nyborg FM - Aftenens gæst - Dan Hougesen.

Tid og sted

13. mar. 2024, 19.30 – 21.30

Randers, Vester Kirkestræde 12, 8900 Randers, Danmark

Gæster

Om eventet

Operaen har indgået et samarbejde med radiovært Jesper Nyborg, der til daglig laver Nyborg Station på P5. 

Denne aften bliver Operaens hyggelige lokaler omdannet til et studie, hvor et radioprogram afvikles – ligesom vi kender det fra radioen hjemme i stuen. Her er du bare til stede midt i programmet, der kun foregår lige præcis der og som ikke sendes ud i æteren. Formatet er afprøvet flere gange på Fikumdik Bar i Aarhus, og det har vist sig at være en stor fællesskabende succes.

Aftenens musikalske gæst er Dan Hougesen. Dan er en markant forsanger med en helt forrygende vokal. Tidligt i karrieren var han forsanger i det ambitiøse Randersband ’Third Stone from the Sun’ med flere udgivelser og intet mindre end en video optaget på toppen af det gamle Thortårn. Fra midt 90’erne var han en fjerdedel af ’Natural Born Hippies’, der med stor succes udgav flere albums og turnerede flittigt i hele Europa. Dan er ved siden af musiklivet en succesfuld iværksætter indenfor publishing og digital distribution bl.a. gennem sit firma ’Danmark Music Group’. Det bliver spændende at have Dan i studiet hos Nyborg FM, hvor han også vil synge et par af sine favoritsange.

Lidt om formatet:

Nyborg FM er ikke som alle andre radioprogrammer.

Du kan ikke streame det.

Du kan heller ikke podcaste eller downloade det.

Du kan kun høre det, hvis du er der - men så kan du til gengæld være med til at lave programmet.

En central del af det er nemlig dine lytterønsker, som du sender ind, og som vi måske skal høre… og måske fortæller du en fed historie om netop din sang!

Nyborg FM kan du lytte til på flere måder: Du kan sagtens strikke eller hækle eller tegne eller spille brætspil, mens vi sender - eller du kan lytte intenst og koncentreret til musikken. Måske gør du noget der ligger lige midt i mellem. Det handler egentlig bare om at være fælles om at høre en masse fed musik og nogle gode historier

Jesper Nyborg - der til daglig laver Nyborg Station på P5 - er vært og dykker i hvert program ned i sin pladesamling for at finde lige netop de plader, du ikke vidste, du trængte til at høre.

Der bliver fortalt historier om musikken, lytterne inddrages og dagens gæst præsenteres. Det kunne fx være en musiker eller sanger, der spiller en sang eller tre live, spiller et par plader som gæste-dj og giver et interview om sin musik. Kajsa Vala, Mike Andersen, Ida Gard og Rikke Thomsen er navne, der har været på besøg i programmet…

Det kan også ske, at vi stiller om til en udsendt reporter et eller andet sted i verden… meget er muligt i de par timer, programmet varer.

Billetter

  • Nyborg FM

    Et live radioprogram

    50,00 kr.
    +1,25 kr. Servicegebyr
    Salg slut

Total

0,00 kr.

Del dette event

bottom of page