top of page

man. 22. apr.

|

Operaen

Operaen Comedy Night

Operaen åbner scenen op for kendte komikere, så der er lagt op til en aften med jokes i særklasse.

Tilmeldingen er lukket
Se andre events
Operaen Comedy Night
Operaen Comedy Night

Tid og sted

22. apr. 2024, 19.00 – 21.00

Operaen, Vester Kirkestræde 12, 8900 Randers, Danmark

Gæster

Om eventet

Mandag den 22. april lægger 3 skønne komikere, Jakob Thrane, Jes Busk og Søren Ladefoged, vejen forbi Operaen. 

Jakob Thrane er en talentfuld komiker, som har optrådt på de største scener i hele landet. I løbet af de seneste par år har danskerne virkelig fået øjnene op for Thrane, hvor han blandt andet har gjort sig bemærket i TV-successen ‘Stormester’, medskaber af TV-serien Umage og senest med sit landsdækkende onemanshow ‘Hurtig’, som netop er udgivet på TV2 PLAY.

Jes Busk er et godt bud på en komiker med et voksent publikum. Jes stiller spørgsmålstegn ved værdien af irriterende teenagere, han er rutsjet bagud, ud af middelklassen og er så vidt man ved, en af de eneste mænd i Østjylland der går regelmæssigt med burka. Jes Busk er stand-up med dybde og raffinement og her er ingen billige grin og store armbevægelser.

Selvom Søren Ladefoged er et relativt ubeskrevet blad på stand-up-scenen, så formår han allerede at engagere et publikum på fineste vis. Med en nordjysk uimponerethed og et stort komisk overskud stiller han skarpt på det absurde i sit, dit og vores liv – og får alle til at grine af det.

Søren er udover en dygtig performer også en talentfuld jokessmed, der senest har lånt sine evner ud til tv-programmet ’En Stor Aften med Simon Talbot’ på TV2.

Ønsker du at betale  med kontanter, så skal du møde op i caféen og bestille og betale din billet der.

Billetter

  • Comedy Night

    160,00 kr.
    +4,00 kr. Servicegebyr
    Salg slut

Total

0,00 kr.

Del dette event

bottom of page