top of page

tirs. 27. feb.

|

Randers

Operaens Bogfælleskab

Savner du også nogen at dele litteraturglæden med? Så kom ned og deltag i Operaens Bogfællesskab!

Tilmeldingen er lukket
Se andre events
Operaens Bogfælleskab
Operaens Bogfælleskab

Tid og sted

27. feb. 2024, 19.00 – 21.00

Randers, Vester Kirkestræde, 8900 Randers, Danmark

Gæster

Om eventet

Elsker du også at læse, men mangler nogen at dele dine læseoplevelser med? Måske er du helt ny i den litterære verden, men kunne godt tænke dig at læse en masse fede bøger? Eller kunne du simpelthen bare godt tænke dig at blive bedre til at fordybe dig i litterære værker? Så er der gode nyheder på vej. Kære Randers, vi har hørt jeres kald! Derfor starter Operaen nu sit eget Bogfællesskab.

Det første møde kommer til at finde sted tirsdag d. 27/2 kl. 19.00 i Operaen

For at komme bedst muligt fra start har vi på forhånd bestemt den første bog. Den første bog vi skal læse er den berømte ’Alkymisten’ af Paulo Coelho.

Kunne du tænke dig at blive en del af Bogfællesskabet? Så læs med her!

Det praktiske:

Vi har valgt, at der ikke skal være aldersbegrænsning på Operaens bogklub. Vi vil lade det være op til dig selv at vurdere, om du vil få noget ud ad fællesskabet.

Vi har som sagt valgt, at den første bog bliver ’Alkymisten’. Det hele vil foregå under hyggelige rammer, som I kender det fra Operaen, helt nede på jorden. Det eneste det kræver for at blive en del af bogklubben er, at man har læst (eller lyttet som lydbog) den valgte bog inden mødet. I har altså nu en måned til at læse bogen.

Endvidere er der ingen binding ved at møde op i bogfællesskabet. Vi sigter efter at mødes en gang om måneden. Det vil altså sige, at du hver gang har en hel måned til at få læst den pågældende bog. Men det er vigtigt for os at understrege, at der ikke er nogen tvang til at møde op hver måned.

Vi vil fra Operaens side komme til mødet med nogle forberedte spørgsmål, så vi har et udgangspunkt i vores diskussion. Der vil selvfølgelig også være plads til jeres inputs uden for spørgsmålene.

Hvem er vi? Intiativet kommer fra vores garvede medarbejdere Amin og Maja. Vores vision er at skabe et fælleskab omkring litteraturen, samt at bringe fordybelsen tilbage i spil. Foruden at stå bag baren, kender du måske Amin fra vores Quiz Nights. Maja arbejder til dagligt bag baren, og så står hun for Operaens SoMe.

Fremadrettet vil I også få indflydelse på, hvilke bøger I godt kunne tænke jer at læse

.

Kort om Alkymisten: Alkymisten er den magiske historie om Santiago, en andalusisk fårehyrde der følger sin drøm om at finde en af verdens rigeste skatte. Fra sit hjem i Spanien rejser han til markederne i Tanger, Egyptens ørken og et skæbnesvangert møde med Alkymisten. Historien om de skatte Santiago finder på sin vej, lærer os den vigtigste af alle visdomme: Lyt til dit hjerte, forstå tegnene og frem for alt, følg dine drømme. Lyder dette som noget for dig? Så kom glad! Det er gratis at deltage, men du skal selv sørge for at få fat på bogen. Bogen bl.a. lånes på biblioteket, eller den kan lånes som e-bog/lydbog på eReolen - desuden kan den købes ved diverse bogforhandlere.

Rigtig god læselyst! Vi glæder os til at se jer

Pssst. Husk at del nyheden om Operaens bogklub med jeres læseelskende venner.

Del dette event

bottom of page