top of page

søn. 25. aug.

|

Randers

Operaens Bogfællesskab

Kom og hver med når vi diskuterer forskellige litterærer værker!

Operaens Bogfællesskab
Operaens Bogfællesskab

Tid og sted

1 flere datoer

25. aug. 2024, 16.00 – 17.30

Randers, Vester Kirkestræde 12, 8900 Randers, Danmark

Om eventet

Kunne du tænke dig at blive en del af Bogfællesskabet? Så hop ind og bliv en del af facebook gruppen “Operaens Bogfællesskab”.

Det praktiske:

Vi har valgt, at der ikke skal være aldersbegrænsning på Operaens bogklub. Vi vil lade det være op til dig selv at vurdere, om du vil få noget ud af fællesskabet.

Det hele vil foregå under hyggelige rammer, som I kender fra Operaen, helt nede på jorden. Det eneste det kræver for at blive en del af bogklubben er, at man har læst (eller lyttet som lydbog) den valgte bog inden mødet. Vi bestræber os efter, at I altid har minimum 4 uger til at læse bogen. 

Endvidere er der ingen binding ved at møde op i bogfællesskabet. Vi sigter efter at mødes en gang om måneden (det kan variere afhængigt af Operaens andre events) Det vil altså sige, at du hver gang har minimum en hel måned til at få læst den pågældende bog. Men det er vigtigt for os at understrege, at der ikke er nogen tvang til at møde op hver måned.

Vi vil fra Operaens side komme til mødet med nogle forberedte spørgsmål, så vi har et udgangspunkt i vores diskussion. Der vil selvfølgelig også være plads til jeres inputs uden for spørgsmålene.

Lyder dette som noget for dig? Så kom glad! Det er gratis at deltage, men du skal selv sørge for at få fat på bogen. Bogen bl.a. lånes på biblioteket, eller den kan lånes som e-bog/lydbog på eReolen - desuden kan den købes ved diverse bogforhandlere.

Rigtig god læselyst! Vi glæder os til at se jer

Pssst. Husk at del nyheden om Operaens bogklub med jeres læseelskende venner.

Månedens bog: "Gud taler ud' af Jens Blendstrup.  

Del dette event

bottom of page