top of page

man. 12. feb.

|

Operaen Randers

Operaens Comedy Night

Operaen åbner scenen for Danmarks professionelle komikere, og der er lagt op til en aften med jokes i særklasse.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre events
Operaens Comedy Night
Operaens Comedy Night

Tid og sted

12. feb. 2024, 19.00 – 21.00

Operaen Randers, Vester Kirkestræde 12, 8900 Randers, Danmark

Gæster

Om eventet

Vi kan nu præsentere aftenens line-up som er -

MORTEN WICHMANN

Han har i mange år været en fast bidragyder på den danske stand-up scene. Han har udgivet to soloshow "Morten Wichmann gør sin ting" og "Gangsta" og ét show "Rage Against The Mainstream" med kollegaerne Michael Schøt, Torben Chris og Martin Nørgaard. Han er ofte politisk i sin komik, og er ikke bange for at ytre sine holdninger. Han er samfundskritisk, men sætter også fokus på hverdagen og relationer i et humoristisk lys.

Han har blandt andet været tekstforfatter på flere sæsoner af TV2sunderholdningsprogram Live fra Bremen[1], Tæt på Sandheden og Quizzen med Signe Molde. Han blev for alvor landskendt gennem TV2 Zulus 4. omgang af Comedy Fight Club

PETER WERNER

På bare 7 år har Peter Werner formået at vinde DM i stand-up 2021, været en af De Nye Håb til Zulu Comedy Galla og slagtet på Bøgescenen i Skanderborg foran 40.000 mennesker. Han har altså i den grad bevist, at han er kommet for at blive.

NIELS FLENSBORG

Niels har optrådt følgende steder: Zulu Open Mic, DM i stand up 2018 og 2019. Jelling musikfestival 2019. Comedy Zoo København. Opvarmer for Anders Matthesen. Vært for til utallige forskellige comedyaftener rundt omkring i landet.

Vi glæder os til at se jer!

Billetter

  • Comedy Night

    160,00 kr.
    +4,00 kr. Servicegebyr
    Udsolgt

dette event er udsolgt

Del dette event

bottom of page