top of page

man. 15. apr.

|

Randers

Operaens Teaterfællesskab

I samarbejde med Randers Teater inviterer vi til mad - med efterfølgende teatervandring.

Tilmeldingen er lukket
Se andre events
Operaens Teaterfællesskab
Operaens Teaterfællesskab

Tid og sted

15. apr. 2024, 17.00 – 20.00

Randers, Vester Kirkestræde, 8900 Randers, Danmark

Om eventet

Vi har på mandag forpremiere på Operaens Teaterfællesskab, hvor vi i samarbejde med Randers Teater fremover vil tilbyde unikke oplevelser til Operaens medlemmer.

Mandag d. 15. juni kl. 17-18 byder vi i Operaen på Elias' berømte tapas, hvorefter vi i fællesskab bevæger os til Østre Kirkegårds kapel, hvor forestillingen starter kl. 19. Varigheden er ca. 60 minutter.

”FARVEL” er en kirkegårdsvandring, der blander lydvandring og performance. Ved starten får publikum udleveret hovedtelefoner og bliver ledt gennem kirkegårdens område af to kvindelige performere. Den sanselige lyd i hovedtelefonerne, der blandt andet består af interviews med både børn, ældre og fagpersoner med tilknytning til begravelser, blander sig med kirkegårdens fysiske og visuelle omgivelse.

I denne parallelle kirkegårds-virkelighed bevæger publikum sig langsomt af sted gennem kirkegården, gennem livet på vej til din egen begravelse. ”FARVEL” er en interaktiv vandring, der sanseligt præsenterer publikum for en bearbejdning af og refleksion over afsked og begravelsesritualer – og samtidig en hyldest til livet og døden.

Forestillingen er desværre ikke egnet for gangbesværede.

Pris 240 kr. pr. person inklusiv tapas og billet.

Der er kun 7 billetter til salg, så skynd dig at få fat i én!

Billetter

  • Tapas og teatervandring

    240,00 kr.
    +6,00 kr. Servicegebyr
    Salg slut

Total

0,00 kr.

Del dette event

bottom of page