top of page

lør. 06. apr.

|

Randers

Tøjmarked

Udsolgt, men skriv dig på ventelisten! Skriv mail til event@operaenranders.dk Operaen byder velkommen til det største tøjmarked til dato, på Sct. Mortens Kirketorv, i samarbejde med Randers Kommune.

Tilmeldingen er lukket
Se andre events
Tøjmarked
Tøjmarked

Tid og sted

06. apr. 2024, 10.00 – 14.00

Randers, Vester Kirkestræde 12, 8900 Randers, Danmark

Gæster

Om eventet

Udsolgt, men skriv dig på ventelisten! Skriv mail til event@operaenranders.dk

Operaen byder velkommen til det største tøjmarked til dato, på Sct. Mortens Kirketorv, i samarbejde med Randers Kommune. På det nyrenoverede torv, vil markedet sprede sig hele vejen rundt om kirken og her vil være mange forskellige boder at gå på opdagelse i. Vi har fået mange tilbagemeldinger, der går på at kvaliteten af de varer, der findes på markederne er høj! Deltagerne er gode til at tage nogle rigtig lækre ting med, så kom og gør en god handel.

På markedet kan man finde alt i påklædning og tilbehør, såsom - Sko, bælter og tasker - Smykker og accessories - Tørklæder og hatte - Jakker og heldragter - Toppe, trøjer og skjorter - Bukser og shorts - Kjoler og nederdele

Der vil også være boder med mad og drikke rundt omkring på markedet. Vi annoncerer hvilke madboder man kan finde når disse er fastlagt. Ind til videre kan vi fortælle, at man kan møde Vin Huset i deres madbod, hvor de vil sælge af deres lækre delikatesser og specialvarer.

Vi glæder os til at se jer til en hyggelig markedsdag i det gamle Randers midtby.

Praktisk information.

En plads koster 200 kr. og måler 3 x 3 meter. Man skal selv have inventar med til sin plads, såsom borde, stativer og noget at sidde på. Man kan leje et plastbord med stålben for 100 kr. Dette tilkøbes ved billetkøb. Når man køber billet, så kan vælge tilkøb af ’leje af bord’. Der er ingen begrænsning på, hvor mange borde og stativer man må have på sin plads. En plads er 3 x 3 meter og dette passer præcis til en standard havepavillon. Skulle vejret vise sig fra sin danske side med regn, så kan man erhverve sig en pavillon i eks. Harald Nyborg til formålet for 168 kr. Hvis man vil have pavillon med, skal man være opmærksom på, at torvet om kirken er fredet, da der i middelalderen var gravplads. Man må derfor ikke slå pløkker i. Man skal i stedet bruge sandsække, vægtblokke eller lignende. Desuden er der lovgivning om at der kun må være ‘overdække’ på torvet, og pavilloner må derfor ikke have sider på. Man kan altså ikke bruge et telt med sider.

Billetter

 • Tøjmarked

  Denne billet inkludere en standplads på 3x3 meter på Sct. Mortens Kirketorv.

  200,00 kr.
  +5,00 kr. Servicegebyr
  Udsolgt
 • Leje af bord

  100,00 kr.
  +2,50 kr. Servicegebyr
  Salg slut

Total

0,00 kr.

Del dette event

bottom of page