top of page

ons. 18. okt.

|

Randers

Figurmalingsworkshop

Som en del af Børnekultur Ugen går The Wobbly Nerdles fantasy butik og Operaen sammen om, at lave et par figurmalingsworkshops. De foregår tirsdag den 17/10 og onsdag den 18/10 fra kl.10 til kl.12.30, og finder sted på Operaen.

Tilmeldingen er lukket
Se andre events
Figurmalingsworkshop
Figurmalingsworkshop

Tid og sted

18. okt. 2023, 10.00 – 12.30

Randers, Vester Kirkestræde 12, 8900 Randers, Danmark

Om eventet

Figurmaling er for både børn og voksne, og er ideal for familien der kan være sammen om noget, og samtidig finder ro med fordybbelse. 

Figurerne – eller miniatures som de fleste kender dem – er små ikke-bøjelig plastik eller resin genstande med en størrelse omkring 3cm. Den mest udbredt producent er Games Workshop med deres Warhammer linje, hvor der kan vælges miniatures fra deres fantasy verden Age of Sigmar, deres sci-fi verden Warhammer 40K eller fra andre universer f.eks. Lord of The Rings. Figurerne bygges og males, og derefter kan du vælge at udstille dem eller spille med dem under de regler der findes i Warhammer universet. Warhammer’s egen mantra er ”bygger, maler, læser, spiller, samler”. Og på ingen måde er det nødvendigt at lave alle fem punkter! Det er op til dig hvad du vil vælge og der er ingen faste måde at gøre ting på. Figurmaling er nemlig en fantastisk måde at udvikle dine kreative evner, hvor du kan stimulere din fantasi og lære om forskellige maleteknikker. Det færdige produkt giver også en stor tilfredshed med alt du har opnået.

Den første workshop (”det grundlæggende”) foregår tirsdag den 17/10 og koster 50kr. Her skal der arbejdes med selve figuren. Prisen indeholder en miniature samt alt det, du skal bruge i form af maling, pensler og andre materialer!

Den anden workshop (”kreativ storytelling”) foregår onsdag den 18/10 og koster 25kr. Her skal der arbejdes med den base som figuren står på. Det er en vigtig del, da den er med til at fortælle historien om din miniature. Prisen indeholder alt det, du skal bruge for at lave din base til din færdig figur.

Der er vejledning fra Ronni (Operaen) og Matthew (The Wobbly Nerdles fantasy butik) på begge dage. Så kom forbi og åbner dørene op til en ny og fantasy-fuld verden!

Del dette event

bottom of page