top of page

fre. 26. jan.

|

Randers

Whiskeyaften med Scotchmans Club

The Scotchmans Club indtager Operaen med 6 forskellige lækre whiskeys. Kom og smag dem sammen med os!

Tilmeldingen er lukket
Se andre events
Whiskeyaften med Scotchmans Club
Whiskeyaften med Scotchmans Club

Tid og sted

26. jan. 2024, 18.00 – 23.55

Randers, Vester Kirkestræde 12, 8900 Randers, Danmark

Om eventet

Fredag d. 26/1 kl. 18 afholder vi en helt særlig whiskeysmagningsaften i samarbejde en af byens stolte whiskeyklubber, The Scotmans Club.

På aftenen vil I blive præsenteret for 6 forskelige whiskys og 1 blindsmagning - så altså 7 genstande i alt. Dertil har The Scotchmans Club også tradition for at starte med en simpel rugbrødsmad, inden smagningen starter - en tradition vi selvfølgelig efterlever.

Til smagningen vil vi arbejde med duftnoter, smagsnoter, mundfølelse, og hvordan man får mest ud af at smage whisky. Leon og Torben, næstformand og formand fra The Scotchmans Club vil præsentere og guide jer gennem aftenen.

Prisen er DKK 350 pr. person. Vi starter kl. 18:00 og slutter, når vi ikke kan mere.

Hvem er The Scotchmans Club:

The Scotchsmans Club, baseret i Randers, er dedikeret til at fremme og dyrke interessen for whisky samt skotsk kultur og historie. Et fællesskab af passionerede individer har længe næret ønsket om at samles og dyrke deres interesse for whisky, især den skotske variant - en dedikation, som også afspejles i foreningens navn. I 2016 tog vi beslutningen om at danne denne forening. Selvom ordet "club" er en del af foreningens navn, lægger vi vægt på fællesskabsaspektet og de værdier, det repræsenterer, i vores drift af The Scotchsmans Club.

Vi glæder os til at se jer!

Billetter

  • Whiskeysmagning

    350,00 kr.
    +8,75 kr. Servicegebyr
    Salg slut

Total

0,00 kr.

Del dette event

bottom of page