top of page

tirs. 23. jan.

|

Randers

Yoga og Bobler

Kan du lide yoga? Og kan du lide Cava? Så kom og vær med til lige præcis det, når vi i samarbejde med Louise Djernes byder velkommen til en aften med yoga, Cava og en let anretning i Operaen.

Tilmeldingen er lukket
Se andre events
Yoga og Bobler
Yoga og Bobler

Tid og sted

23. jan. 2024, 17.30 – 20.00

Randers, Vestergade 15, 8900 Randers, Danmark

Gæster

Om eventet

Vigtig information om tilmelding og køb af billetter! - Læs nederst i teksten.

Kan du lide yoga? Og kan du lide Cava? Så kom og vær med til lige præcis det, når vi i samarbejde med Louise Djernes byder velkommen til en aften med yoga, Cava og en let anretning i Operaen. 

Ved Yoga & Bobler kan du forvente yoga med afsæt i yin yoga og myofacial release. Her er fokus på afspænding og restoration, samt løsning af bindevæv, og give nervesystemet et velfortjent hvil. Hvor Yoga & Morgenmad har fokus på at opildne energierne, så handler dette arrangement om at få tempoet ned og energierne i ro. Alle øvelser kan også her tilpasses det individuelle ønske og behov, så alle kan være med.

Efter yoga samles alle i Operaen, hvor der bliver serveret en lækker salat med brød, samt et glas bobler. Her er der ligeledes mulighed for at hygge og få en god snak.

Undervisningen foregår i Fritidscenterets flotte Kongressal, og bagefter følges vi i flok mod Operaen.

Med i prisen er en times yoga, et glas Cava og en tomatsalat.

Er man rigtig sulten så henviser vi til at man tilkøber ekstra mad fra vores menu. Dette skal bestilles i forvejen, så maden kan være klar til I ankommer i Operaen og er klar til at mæske jer i alt det gode. Link til vores menu kommer her  https://www.operaenranders.dk/menu– se om du skal bestille noget ekstra med, og skriv det som note når du bestiller billetten online.

Er man veganer så er det muligt at få en falafelsalat, og har man glutenallergi, så er det muligt at få brød uden gluten til sin tomatsalat.

Hvis man ønsker ønsker den veganske eller glutenfrie udgave, så skal I skrive det som note når I bestiller billetten online. Hvis ikke man skriver en note om maden ved bestilling af billetten, så forventer vi at I ønsker Cava og Tomatsalat.

I Kongresssalen er der intet udstyr og det er derfor vigtigt at I selv tager det med - måtter, tæpper, klodser og lignende.

Det er muligt at parkere gratis på den store parkeringsplads ved Jernbanegade, og man kan også bruge indgangen til Fritidscenteret fra Jernbanegade. Nemt :-)

Har I spørgsmål om eventet er I velkommen til at skrive til os på event@operaenranders.dk

Ønsker du at betale manuelt, altså med kontanter, så skal du møde op i caféen og bestille og betale din

billet der.

Billetter der bliver bestilt online med ønske om at betale manuelt på dagen for eventet, bliver annulleret.

Dette gør vi for at undgå, at folk ikke møder op til eventet de har tilmeldt sig - og dermed tomme pladser

som andre kunne få glæde af.

Vil du bestille online skal du betale med kreditkort.

Tak for forståelsen.

Billetter

  • Yoga og Cava

    Denne billet indeholder undervisning, samt Cava og tomatsalat. Forbehold for ændring af mad.

    250,00 kr.
    +6,25 kr. Servicegebyr
    Udsolgt

dette event er udsolgt

Del dette event

bottom of page