top of page

lør. 10. feb.

|

Randers

Yoga og Morgenmad

Kan du lide yoga? Og er du morgenfrisk? Så kom og vær med når vi i samarbejde med Louise Djernes byder velkommen til Yoga og Morgenmad.

Tilmeldingen er lukket
Se andre events
Yoga og Morgenmad
Yoga og Morgenmad

Tid og sted

10. feb. 2024 08.30 – 11.00

Randers, Jernbanegade 4, 8900 Randers, Danmark

Gæster

Om eventet

Kan du lide yoga? Og er du morgenfrisk? Så kom og vær med når vi i samarbejde med Louise Djernes byder velkommen til Yoga og morgenmad.

Ved Yoga & Morgenmad kan du forvente yoga med afsæt i funktionel yoga og pilates. Her er der fokus på kernestyrke, balance og flexibilitet. Du kan regne med at få pulsen op, og at kroppen fyldes med endorfiner og energi, så du er klar til en ny dag. Alle kan være med, da Louise kan tilpasse øvelserne til alle niveauer af ambition og evne.

Efter yoga samles alle i Operaen, hvor der vil blive serveret morgenbrød med pålæg og valgfri kaffedrik. Her er der mulighed for at hygge og tale om vidt og bredt, men det er et oplagt rum at tale om yogaens mange aspekter og hvad den kan bringe ind i dit liv. Louise deler gerne ud af sin viden.

Undervisningen foregår i Fritidscenterets sal nr. 13, der har indgang på bagsiden af Fritidscenteret. Der er en indgang i en rød bygning lige over for værestedet Perron 4. Hvis ikke man er stedkendt i Randers, så er adressen 

Jernbanegade 4, 8900 Randers C

Bagefter samles vi på Operaen til lækker morgenmad.

Med i prisen er en times yoga, valgfri varm eller kold drik samt morgenbrød med pålæg.

Er man rigtig sulten så henviser vi til at man tilkøber ekstra mad fra vores menu. Dette skal bestilles i forvejen, så maden kan være klar til I ankommer i Operaen og er klar til at mæske jer i alt det gode. Link til vores menu kommer her  https://www.operaenranders.dk/menu– se om du skal bestille noget ekstra med, og skriv det som note når du bestiller billetten online.

Er man veganer er det muligt at få plantesmør, rabarberkompot og humus at komme på bollen. Har man glutenallergi, så er det muligt at få bolle uden gluten.

Hvis man ønsker ønsker den veganske eller glutenfrie udgave, så skal I skrive det som note når I bestiller billetten online. Hvis ikke man skriver en note om maden ved bestilling af billetten, så forventer vi at I ønsker standart morgenmad.

Der er intet udstyr i Fritidscenteret og det er derfor vigtigt at I selv tager det med - måtter, tæpper, klodser og lignende.

Det er muligt at parkere gratis på den store parkeringsplads ved Jernbanegade.

Har I spørgsmål om eventet er I velkommen til at skrive til os på event@operaenranders.dk og kan du ikke finde indgangen på 

dagen, så ring til Louise på tlf 2636 6684

Ønsker du at betale manuelt, altså med kontanter, så skal du møde op i caféen og bestille og betale din

billet der.

Billetter

  • Yoga og Morgenmad.

    Denne billet inkluderer yogaundervisning samt valgfri varm eller kold drik og morgenmad.

    225,00 kr.
    +5,63 kr. Servicegebyr

Total

0,00 kr.

Del dette event

bottom of page