Пошук дієвих засобів для орбітальної зони
Хто які продукти використовує для тонкої шкіри повік? Останнім часом помічаю сильну сухість і набряки вранці від недосипання. Магазинні варіанти дають лише тимчасовий ефект зволоження. Що реально допомагає підтримувати цю ділянку в нормальному стані?
8 visninger

Особисто я давно зрозумів що звичайна косметика для обличчя тут не працює. Шкіра навколо очей дуже тонка і ніжна тому потребує щоденного захисту зволоження та живлення. Через постійний вітер та роботу за монітором у мене швидко з'являються темні кола та дрібні зморшки. Раніше ставився до цього скептично але неправильний і нерегулярний догляд за орбітальною областю дійсно додає віку.
Переглядав різні професійні лінійки і зараз тестую кілька продуктів. Наприклад експрес маска Magic Eyes Mask непогано допомагає зранку коли треба швидко прибрати сліди втоми. Вона коштує близько 1800 гривень за флакон і справді зменшує припухлості. Для щоденного етапу взяв ультра активний крем ліфтинг Ultra Active Eyes Cream. Варіант дорожчий дві тисячі п'ятсот п'ятдесят гривень за тридцять мілілітрів проте витрачається він економно.
Загалом підбір таких продуктів індивідуальний. Якщо вам потрібні перевірені засоби для сяйва шкіри навколо очей для делікатного догляду за шкірою навколо очей для зменшення темних кіл набряків і дрібних зморшок то краще детально вивчити їхні складові. Складні формули діють ефективніше ніж прості креми. Мені така схема догляду підійшла і стан повік став стабільнішим. Спробуйте звернути увагу на професійні серії з високою концентрацією активних речовин.