top of page

ons. 25. sep.

|

Randers

Operaens Kreaunivers

Hver onsdag formiddag kan i møde Sarah Skriver, som vil hjælpe jer med råd og vejledning til jeres kreaprojekter, og Sarah vil samtidig give jer inspiration til nye kreametoder og materialer.

Operaens Kreaunivers
Operaens Kreaunivers

Tid og sted

9 flere datoer

25. sep. 2024, 10.00 – 13.00

Randers, Vester Kirkestræde 12, 8900 Randers, Danmark

Om eventet

Operaen præsenterer nu:

✄𝙾𝚙𝚎𝚛𝚊𝚎𝚗𝚜 𝚔𝚛𝚎𝚊𝚞𝚗𝚒𝚟𝚎𝚛𝚜✄

- et kreativt mødested for alle hver onsdag formiddag fra kl. 10:00-13:00.

Vi oplever, at mange mennesker på tværs af alle aldre, køn og EP-valg præferæncer ønsker sig at lære at arbejde med alverdens kreative metoder. At arbejde med ler, crepepapir, at strikke, sy, hækle, brodere, lave keramik og smykker, bruge gør-det-selv værktøj og meget mere. Vi oplever samtidig, at mange ofte har svært ved at komme i gang, fordi man mangler værktøj, materialer eller den person, der lige kan guide én i gang på trods af utallige Youtube-videoer online. Og ofte kan det være en udfordring at fortsætte, fordi man lige mangler en til at trække sig op, når syslerne driller.

Derfor starter vi nu Operaens Kreaunivers. Her kan I møde 𝚂𝚊𝚛𝚊𝚑 𝚂𝚔𝚛𝚒𝚟𝚎𝚛 hver onsdag fra kl. 10:00-13:00. Sarah er uddannet fra Det Kongelige Akademi i Design og vil hver onsdag sætte fokus på en ny kreativ metode, som I kan tillære jer eller dygtiggøre jer i

Hver måned vil I få en oversigt over, hvad Sarah sætter fokus på. Det vil koste et lille beløb at være med, som dækker udgifter til værktøj og materialer. I må gerne medbringe jeres egne materialer, og I må også gerne medbringe jeres igangværende kreaprojekter. Sarah sætter rammen, og I fylder den ud med jeres gode energi.

I Operaens Kreaunivers er vi eksperimenterende, legende og nysgerrige, og så sætter vi pris på at hygge os sammen med andre, der deler vores interesser for det kreative. 

Følg med på vores Facebook side: Operaens Kreaunivers. Her kan du se månedens kreaprojekt og andre fede ting. 

Vi glæder os til mange hyggelige kreastunder med jer!

- 𝚃𝚎𝚊𝚖 𝙾𝚙𝚎𝚛𝚊𝚎𝚗

Del dette event

bottom of page