top of page

Wed, Jul 10

|

Randers

Keramikmaling i Operaen

Keramikmaling er en hyggelig aktivitet, hvor I kan male jeres egen kop, skål, tallerken og meget mere. I får kyndig vejledning hele vejen igennem. Det tager cirka to timer, og prisen er ca. 150kr og opefter, alt efter hvad I vælger som jeres kreaprodukt. I kan afhente jeres produkt ca. 7 dage efter.

Tilmeldingen er lukket
Se andre events
Keramikmaling i Operaen
Keramikmaling i Operaen

Time & Location

Jul 10, 2024, 11:00 AM – 1:00 PM

Randers, Vester Kirkestræde 12, 8900 Randers, Danmark

Guests

About the event

Alle kan være med, da man selv sætter ambitionsniveauet. Der vil være et flot udvalg af keramik og priserne varierer fra 100 - 400 kr. pr. del, som betales på dagen. Har man ingen tidligere erfaring med keramikmaling er det intet problem, da der vil være vejledning fra Operaens keramiker Sarah.

Det er nødvendigt med tilmelding via billet til dette event. Det du betaler for billetten, bliver trukket fra i prisen for det keramik du laver ;-) 

Ønsker du at betale manuelt, altså med kontanter, så skal du møde op i caféen og bestille og betale din billet der. 

Tickets

  • Keramikmaling i Operaen

    Ønsker du at betale manuelt, altså med kontanter, så skal du møde op i caféen og bestille og betale din billet der. Billetter der bliver bestilt online med ønske om at betale manuelt på dagen for eventet, bliver annulleret. Dette gør vi for at undgå, at folk ikke møder op til eventet de har tilmeldt sig - og dermed tomme pladser som andre kunne få glæde af. Vil du bestille online skal du betale med kreditkort. Tak for forståelsen.

    DKK 25.00
    +DKK 0.63 service fee
    Sale ended

Total

DKK 0.00

Share this event

bottom of page