top of page

Sun, Apr 14

|

Randers

Operaens Bogfællesskab

Savner du også nogen at dele litteraturglæden med? Så kom ned og deltag i Operaens Bogfællesskab!

Tilmeldingen er lukket
Se andre events
Operaens Bogfællesskab
Operaens Bogfællesskab

Time & Location

Apr 14, 2024, 4:00 PM – 6:00 PM

Randers, Vester Kirkestræde, 8900 Randers, Danmark

Guests

About the event

Operaen inviterer til Bogfællesskab - søndag d. 14/4 kl. 16!

Elsker du også at læse, men mangler nogen at dele dine læseoplevelser med? Måske er du helt ny i den litterære verden, men kunne godt tænke dig at læse en masse fede bøger? Eller kunne du simpelthen bare godt tænke dig at blive bedre til at fordybe dig i litterære værker?

Vi har afholdt vores første, og det var en stor succes! Næste møde kommer altså til at finde sted søndag d. 14/4 kl. 16! Man er mere end velkommen til at deltage - også selvom man ikke var til første møde.

Denne gang skal vi have fat i George Orwells 'Kammerat Napoleon’.

Kort om bogen: Kammerat Napoleon er en satirisk roman af den engelske forfatter George Orwell. Den handler om en gruppe dyr, der smider menneskene ud fra den gård, hvor de lever. De vil nu selv styre gården, men oplever, at det hele ender i brutalt tyranni.

Kunne du tænke dig at blive en del af Bogfællesskabet? Så læs med her!

Det praktiske:

Vi har valgt, at der ikke skal være aldersbegrænsning på Operaens bogklub. Vi vil lade det være op til dig selv at vurdere, om du vil få noget ud af fællesskabet.

Denne gang skal vi læse ‘Kammerat Napoleon’. Det hele vil foregå under hyggelige rammer, som I kender fra Operaen, helt nede på jorden. Det eneste det kræver for at blive en del af bogklubben er, at man har læst (eller lyttet som lydbog) den valgte bog inden mødet. I har altså fra dags dato omkring 6 uger til at læse bogen.

Endvidere er der ingen binding ved at møde op i bogfællesskabet. Vi sigter efter at mødes en gang om måneden (det kan variere afhængigt af Operaens andre events) Det vil altså sige, at du hver gang har minimum en hel måned til at få læst den pågældende bog. Men det er vigtigt for os at understrege, at der ikke er nogen tvang til at møde op hver måned.

Vi vil fra Operaens side komme til mødet med nogle forberedte spørgsmål, så vi har et udgangspunkt i vores diskussion. Der vil selvfølgelig også være plads til jeres inputs uden for spørgsmålene.

Hvem er vi? Intiativet kommer fra vores garvede medarbejdere Amin og Maja. Vores vision er at skabe et fælleskab omkring litteraturen, samt at bringe fordybelsen tilbage i spil. Foruden at stå bag baren, kender du måske Amin fra vores Quiz Nights. Maja arbejder til dagligt bag baren, og så står hun for Operaens SoMe.

Fremadrettet vil I også få indflydelse på, hvilke bøger I godt kunne tænke jer at læse

Lyder dette som noget for dig? Så kom glad! Det er gratis at deltage, men du skal selv sørge for at få fat på bogen. Bogen bl.a. lånes på biblioteket, eller den kan lånes som e-bog/lydbog på eReolen - desuden kan den købes ved diverse bogforhandlere.

Rigtig god læselyst! Vi glæder os til at se jer

Pssst. Husk at del nyheden om Operaens bogklub med jeres læseelskende venner.

Share this event

bottom of page