top of page

Tue, Jun 18

|

Randers

Operaens International Choir

Tirsdag mødes sangglade mennesker i alle aldre, størrelser og etniciteter for at synge sammen under korleder Krista. Tuesday, people of all ages, shapes, sizes and ethnicities gather to sing under the wing of Choir leader Krista.

Operaens International Choir
Operaens International Choir

Time & Location

1 more dates

Jun 18, 2024, 6:00 PM – 8:00 PM

Randers, Staldgårdsgade 2, 8900 Randers, Danmark

Guests

About the event

Operaens International Choir" er et fællesskab skabt af "Operaen", som er en fællesskabsbaseret eventcafé midt i vores smukke by Randers :) og hvis værdier er baseret på at skabe et fællesskab for alle, der kalder Randers deres hjem.

Værdien af vores kor måles på, hvor meget glæde vi får ud af at synge og dele musik med andre ved at vise, at musik er et universelt sprog, der forstås af alle, der lytter.

For at fremhæve det internationale samfund, vi har skabt, afholdes vores korøvelser på engelsk, og de sange, vi synger, er velkendte for alle. En af vores korværdier er fællesskab skabt gennem musik, da vi laver mange arrangementer uden for vores øvelser. fejre samvær og musik.

“Operaens International Choir” dirigeres af Krista Emanuela Ceberga, som selv flyttede fra Letland til Danmark for nogle år siden, ved at studere musikterapi og korledelse har hun oplevet, hvordan musik heler og bringer glæde til mennesker.

Det koster 30kr pr gang (Gratis for medlemmer) og der er vand og the til rådighed.

Share this event

bottom of page