top of page

Wed, Sep 11

|

Randers

Operaens Teaterfællesskab "Frøken Jensens kogebog" med højtbelagt smørrebrød

Vi præsenterer en helt fantastisk aften, hvor vi starter ud med 'byg-selv' højtbelagt smørrebrød fra Frøken Jensens samling, efterfulgt af en aften på Randers Teater med Bodil Jørgensen.

Operaens Teaterfællesskab "Frøken Jensens kogebog" med højtbelagt smørrebrød
Operaens Teaterfællesskab "Frøken Jensens kogebog" med højtbelagt smørrebrød

Time & Location

Sep 11, 2024, 5:30 PM – 9:30 PM

Randers, Vester Kirkestræde 12, 8900 Randers, Danmark

Guests

About the event

Med inspiration i Frøken Jensens kærlighed til mad, ukuelige livslyst og evige optimisme, begiver vi os denne aften ud i kunsten at lave højtbelagt smørrebrød. Vores kok præsenterer to anretninger, som vi herefter skal eftergøre. Når alle er klar, sætter vi os til bordet og får en lille fortælling om Kristine Marie Jensens liv i Randers, mens vi ernærer både mave og sjæl med dette overdådige måltid.

Efter maden begiver vi os til Randers Teater, hvor vi starter med en velkomstdrink, inden vi efter forestillingen afslutter aftenen med en lille overraskelse.

Arrangementet kræver medlemsskab af Operaen (Ikke at forveksle med Operaens Teaterfællesskab).

Lidt om forestillingen

Krydret med musik er Frøken Jensens Kogebog fortællingen om en kvinde, der er forud for sin tid. En kvinde, der på vej op ad den sociale rangstige ændrer på de magtstrukturerer, hun er født ind i.

Det er Bodil Jørgensen, der indtager scenen som Frøken Jensen, som med flair for forretning opfinder og forbedrer opskrifter, så de er moderne og økonomisk træfsikre i en tid, der stadig er mærket efter enevælden, alt imens hun agerer bonusmor inden begrebet overhovedet eksisterede.

Med fem skuespillere og to musikere på scenen fortæller musikforestillingen Frøken Jensens Kogebog historien om, hvordan en forældreløs pige fra Randers arbejder sig op og bliver en populær madskribent og ambitiøs forretningskvinde. Samtidig holder hun hus for den bedsteborgerlige Mechior-familie, hvor hun udvikler et livslangt venskab med husets herre og bliver bonusmor for hjemmets fem musikalske børn. Med Frøken Jensens kærlighed og økonomiske støtte i ryggen, ender bonussønnen, Lauritz, som verdenskendt operastjerne.

Tickets

  • Frøken Jensens Kogebog

    Operaens Teaterfællesskab præsenterer forestillingen "Frøken Jensens kogebog" og 'byg-selv' højt belagt smørrebrød i Operaen.

    DKK 449.00
    +DKK 11.23 service fee

Total

DKK 0.00

Share this event

bottom of page