top of page

Sun, Jan 21

|

Randers

Singer/Songwriter aften i Operaen.

Lad os mødes og dele glæden ved at skrive musik.

Tilmeldingen er lukket
Se andre events
Singer/Songwriter aften i Operaen.
Singer/Songwriter aften i Operaen.

Time & Location

Jan 21, 2024, 6:30 PM – 9:00 PM

Randers, Vester Kirkestræde 12, 8900 Randers, Danmark

Guests

About the event

Lad os mødes og dele glæden ved at skrive musik.

Operaen vil gerne byde velkommen til jer, der har poesi i hjertet og musik i årerne. Vores månedlige singer/songwriter aften byder på modige kunstnere, som har lyst til at dele sine selvskrevne og originale sange, i et intimt og kærligt miljø hvor alle er velkomne. Måske er du lige ved at tage de første spæde trin ind i musikkens verden, eller du er en garvet hund.

Uanset niveau, så er du velkommen hos os. Som gæst, klar til at flyde med på lune lydbølger. Eller som udøvende musiker, klar til at prøve nye eller gamle sange af.

Aftenens opbygning: 3 artister spiller et set på omkring 20-25 min (kontakt Cecilie Cohen på info@operaenranders.dk hvis Du/I har interesse i at spille). Efterfølgende er der åben scene, hvor man kan tilmelde sig på aftenen og spille 1-2 numre. Dette aftales med aftenens vært. Vi tilbyder akustisk klaver og guitar til at spille på, men I må selvfølgelig selv medbringe egne instrumenter.  Om du er solo artist eller et band er du mere end velkommen, men vi arbejder med et akustisk set-up, dvs. ingen trommesæt.

Eventet er gratis for alle. Artister der spiller et set, bliver betalt i et par ølbilletter.

Skriv til info@operaenranders.dk att. Cecilie Cohen, hvis du/I har lyst til at spille til Operaens Singer/Songwriter Aften.

Share this event

bottom of page